Liderul Platformei Unioniste Acțiunea 2012, George Simion, și-a lansat candidatura la alegerile europarlamentare5Foto© tv8.md

Liderul Platformei Unioniste Acțiunea 2012, George Simion, și-a lansat candidatura la alegerile europarlamentare

, 8 știri, 17 vizualizări

George Simion a anunțat că, printre obiectivele sale, se află unirea României cu Republica Moldova, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice și diaspora, sprijinirea românilor din județele Covasna, Harghita și Mureș, "dezvăluirea structurilor mafiote" de la București și Chișinău care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.

"Am 33 de ani și mare parte din viața mea am luptat pentru cauzele pe care le-am considerat drepte. Am bătut la orice ușă pe care am văzut-o, când nu s-a putut pe ușă am intrat pe geam. Am speculat orice spărtură în zidurile sistemului ca să reușim să îl spargem. Tot pe ziduri am scris mereu că 'Basarabia e România', un adevăr care trebuie să fie înțeles de fiecare român.

Am făcut tot ce era posibil și ne-am gândit că următorul pas este o candidatură la Parlamentul European. Următorul pas este să fim noi soluția. Țara noastră este astăzi mică, atât ca anvergură, cât și ca perspectivă și speranță. Țara noastră este mică teritorial, pentru că avem astăzi conducători mici. Noi vrem ca țara să fie mare. Iată-mă azi în fața dumneavoastră pentru a ajunge europarlamentar.