Lux și opulența! Cum arata casa atribuita fostului procuror Ștefan Șaptefrați, scoasa la vanzare cu 1,1 milioane de euro3Foto1Video© zdg.md

Lux și opulența! Cum arata casa atribuita fostului procuror Ștefan Șaptefrați, scoasa la vanzare cu 1,1 milioane de euro

, 5 știri, 21 vizualizări

Fiica lui Ștefan Șaptefrați, fostul procuror al municipiului Chișinău, plecat în luna martie curent din organele Procuraturii, și-a scos în vânzare casa de milioane din localitatea Cheltuitori din comuna Tohatin, suburbie a Capitalei, construită în ultimii ani și dată în exploatare anul trecut, scrie Ziarul de Gardă.

Potrivit anunțului de vânzare, casa este descrisă cu „finisări exclusive care întrunește cele mai exigente dorințe. Imobilul prezintă o construcție inginerească cu reparație calitativă și design deosebit, cu suprafața generoasă de 250 mp și teren aferent de 12 ari”. Pozele plasate pe site-ul agenției imobiliare confirmă acest lucru.

La un dipă ce a fost dat în exploatare, casa a fost suspusă vânzării. Din numele unui potențial cumpărător, Ziarul de Gardă a întrebat agentul imobiliar responsabil de vânzări care este prețul locuinței. Acesta a comunicat că imobilul este în vânzare, costă 1.100.000 Euro și poate aranja o vizită.