„O carieră de succes acasă”, Târgul locurilor de muncă pentru tineret
Foto: stirilocale.md

„O carieră de succes acasă”, Târgul locurilor de muncă pentru tineret

8 știri, 8

Cea de-a VIII-a ediție a Forumului profesiilor „O carieră de succes acasă”, s-a desfășurat astăzi în colaborare cu Târgul locurilor de muncă pentru Tineret. Evenimentul este destinat absolvenților instituțiilor de învățământ, tinerilor care își caută primul job, șomerilor, precum și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

„Dorim ca tinerii de astăzi să fie educați, informați și formați profesional cât să preia experiență pozitivă. Să poată dărui experiență pozitivă prin munca și profesionalismul lor, să devină acea forță care va veni cu un aport considerabil în economia națională a țării, în dezvoltarea profesionalismul aici la noi, acasă”, a comunicat Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari.

Spre deschisă comunicare, informare și consultanță și-au anunțat participarea 60 de angajatori din diverse ramuri de activitate, ONG-uri și autorități publice cu peste 2000 oferte de muncă.

Specialitățile/profesiile propuse de aceștia au o largă varietate, începând cu cele mai solicitate, precum: specialiști în domeniul tehnologiilor informaționale (operatori la PC, programatori), contabili, medici, ingineri, manageri, asamblori, tehnicieni, agenți vânzări, cusători, bucătari, etc.

„Tot astăzi lansăm targul online a locurilor de muncă care va dura până pe 31 mai, care oferă posibilitatea de angajare în câmpul muncii, în cazul în care persoanele nu ...

    Citește pe stirilocale.md