Maia Sandu a avut o discuție cu ambasadorul Romaniei la Chișinau6Foto1Video© deschide.md

Maia Sandu a avut o discuție cu ambasadorul Romaniei la Chișinau

, 18 știri, 5 vizualizări

Președinta PAS, Maia Sandu, a avut o discuție cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. Fosta oficială i-a transmis că apreciează continuarea sprijinului țării vecine pentru noi și a mai adăugat și câte ceva despre „reacțiile bolnăvicioase ale unor politicieni”.

„De asemenea, i-am transmis domnului Ambasador că reacțiile bolnăvicioase ale unor demnitari de rang înalt din Republica Moldova la declarațiile Președintelui României nu reprezintă poziția cetățenilor. Apreciem abordarea anunțată de autoritățile române cu privire la implementarea viitoarelor proiecte, la nivel local, iar beneficiarii cu adevărat să fie cetățenii Republicii Moldova”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că, în ultima perioadă, atât președintele României, Klaus Iohannis, premierul de la București, Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, cât și Ambasadorul român la Chișinău, Daniel Ioniță au făcut mai multe declarații publice despre faptul că actualul Guvern de la Chișinău nu ar fi unul „serios”, nu convinge că merge pe calea europeană și că autoritățile române își schimbă „logica” finanțărilor pentru malul stâng al Prutului.