Maia Sandu către ambasadorii acreditați la Chișinău: Orice s-ar întâmpla în Republica Moldova, vă rog să susțineți reforma justiției6Foto© publika.md

Maia Sandu către ambasadorii acreditați la Chișinău: Orice s-ar întâmpla în Republica Moldova, vă rog să susțineți reforma justiției

, 11 știri, 34 vizualizări

Prim-ministrul Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova și reprezentanți ai partenerilor externi. Întâlnirea a avut loc în contextul ultimelor evoluții politice din țara noastră.

În cadrul întrevederii, Maia Sandu le-a mulțumit diplomaților pentru sprijinul generos acordat actualului cabinet de miniștri și pentru susținerea reformei justiției, o cauză comună a Guvernului Sandu și a partenerilor de dezvoltare, care condiționează și asistența financiară oferită statului nostru.

„Suntem într-o perioadă mai dificilă, dar nu ne putem permite să pierdem timpul. Guvernul va continua să lucreze pentru cetățeni. Orice s-ar întâmpla în Republica Moldova, vă rog să susțineți reforma justiției” , a declarat Prim-ministrul Maia Sandu.