Maia Sandu îi atenționează pe reprezentanții PLDM și PL că „portița se va închide în curând”3Foto© deschide.md

Maia Sandu îi atenționează pe reprezentanții PLDM și PL că „portița se va închide în curând”

, 5 știri, 10 vizualizări

Negocierile dintre Blocul electoral „ACUM”, pe de o parte, și cu Partidul Liberal (PL) și Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), pe de altă parte, în privința înaintării candidaților comuni în circumscripții, nu s-au materializat cu nimic deocamdată. Acest lucru a fost recunoscut de președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

Mai mult, politiciana afirmă că „portița” acestor negocieri ar putea să se închidă, deoarece rămâne tot mai puțin timp până la anunțarea candidaților.

„Discutăm în continuare, dar timpul ne presează și mă tem că portița se va închide în curând, dacă nu se va veni cu niște propuneri raționale din partea acestor două partide (PLDM și PL n.r.), dar deocamndată mai discutăm”, a precizat Maia Sandu.

Discutăm în continuare, dar timpul ne presează și mă tem că portița se va închide în curând, dacă nu se va veni cu niște propuneri raționale din partea acestor două partide (PLDM și PL n.r.), dar deocamndată mai discutăm
Maia Sandu,
Maia Sandu îi ATENȚIONEAZĂ pe reprezentanții PLDM și PL că…
Am participat doar la o singură întâlnire. La celelalte întâlniri înțeleg că a fost și dl Chirtoacă acolo, deci el a fost parte din proces, nu e o schimbare pentru procesul de discuții. Acum nu știu dacă asta va avea vreun impact asupra deciziei Partidului Liberal în genere.
Maia Sandu,
Maia Sandu atenționeaza PL și PLDM: ”Portița se va inchide…