Maia Sandu: La Moldovagaz se cumpără Jeepuri într-o veselie zilele acestea, apoi vor cere să includă cheltuielile în tarife3Foto© agora.md

Maia Sandu: La Moldovagaz se cumpără Jeepuri într-o veselie zilele acestea, apoi vor cere să includă cheltuielile în tarife

, 9 știri, 7 vizualizări

Conducerea Moldovagaz ar fi achiziționat automobile în valoare de 1,5 milioane de euro, în utlimele zile. O declarație în acest sens a fost făcută de prim-ministra Maia Sandu, în cadrul ședinței Guvernului din 20 iunie 2019.

„Am un mesaj pentru compania Moldovagaz. Am aflat că s-au cumpărat Jeep-uri și alte mașini într-o veselie. Înțeleg că suma achizițiilor a fost în aceste zile de 1 milion și jumătate de euro. Bănuiesc că foarte curând vor veni și vor ruga ca aceste cheluieli să se includă în tarifele pe care le vor achita cetățenii. Vă rog să încetați”, a spus Maia Sadnu.

Prim-ministra a menționat ulterior că, mâine, împreună cu ministrul Economiei și Infrastructurii va participa la o discuție cu toți actorii din sistemul energetic.