Maia Sandu s-a văzut cu părinții Nataliei Ursachi, mamei a cinci copii, condamnate la 6 ani de închisoare2Foto© tv8.md

Maia Sandu s-a văzut cu părinții Nataliei Ursachi, mamei a cinci copii, condamnate la 6 ani de închisoare

, 6 știri, 9 vizualizări

Administrația Prezidențială anunță că Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu părinții deținutei Nataliei Ursachi și cu avocatul acesteia. La întâlnire au mai fost prezenți Ion Guzun, președintele Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate, și Lilia Tonu, șefa Direcției juridice din cadrul Președinției.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Președinției, Sorina Ștefârță, discuția a vizat cererea de grațiere a Nataliei Ursachi, implicit hotărârea Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate referitoare la acest caz.

Amintim că Natalia Ursachi, mamă a cinci copii, a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru că nu a putut achita un credit. Săptămâna trecută, Comisia pentru problemele grațierii persoanelor condamnate, pe lângă Președinția Republicii Moldova, a considerat inoportună recomandarea președintelui de a o grația pe Natalia Ursachi, mamă a cinci copii, condamnată pentru escrocherie. Asta, pentru că dosarul depus în sensul grațierii nu întrunește condițiile prevăzute de lege.