Pep Guardiola a triumfat în Premier League! Manchester City este noua campioană a Angliei!
Foto: www.publika.md

Pep Guardiola a triumfat în Premier League! Manchester City este noua campioană a Angliei!

4 știri, 7

Manchester City este noua campioană a Angliei! "Citadinii" și-au asigurat titlul în Premier League cu cinci etape înainte de sfârșitul competiției. După ce s-au impus cu 3-1 în fața lui Tottenham Hotspur în etapa a 33-a, ”alb-albaștrii” au profitat de înfrângerea secundei clasate, Manchester United, 0-1 acasă cu West Bromwich Albion.

Astfel, trupa lui Pep Guardiola a acumulat 87 de puncte și nu mai poate fi egalată în clasament de nicio altă echipă. A fost mare nebunie acasă la căpitanul lui Manchester City, Vincent Kompany, atunci când a aflat că echipa sa a devenit campioană.

"A fost nebunie, pentru că nu ne-am așteptat. Am muncit foarte mult și cred că am făcut un pas uriaș spre titlu atunci când am învins-o pe Tottenham, însă nu ne-am așteptat ca United să piardă puncte. Cred că toți fanii sunt un pic șocați. Mulți nu s-au așteptat că anume azi va fi ziua ceea", a spus Vincent Kompany, căpitan Manchester City.

Manchester City a câștigat titlul în Premier League pentru a cincea oară și pentru prima dată din 2014. Antrenorul "citadinilor", Pep Guardiola, a devenit primul tehnician spaniol care cucerește titlul în Premier League.

    Citește pe publika.md