Manșa retur din semifinalele Ligii Campionilor! Juventus Torino - AS Monaco, marți, de la 21:45, la PRIME TV
Foto: www.publika.md

Manșa retur din semifinalele Ligii Campionilor! Juventus Torino - AS Monaco, marți, de la 21:45, la PRIME TV

5 știri, 3

Misiune foarte dificilă pentru AS Monaco în Liga Campionilor. După ce a pierdut acasă cu 0 la 2 prima manșă din semifinale cu Juventus Torino, gruparea franceză are nevoie de un miracol mâine seară în direct la Prime.

Președintete federației noastre de fotbal, Pavel Ciobanu nu crede că AS Monaco va reuși minunea mâine seară.

"Juvents și-a făcut un bagaj, mai ales că noi știm cum joacă ei în apărare. Fotbalul italian se deosebește de alte campioante, de alte fotbaluri din lume. Mai ales că joacă acasă, eu cred că ei 3 - 0 nu poate să piardă", a spus președintele FMF, Pavel Ciobanu, scrie prime.md.

Nici statistica nu este de partea celor de la AS Monaco. În istoria evoluțiilor în cupele europene, gruparea franceză nu a reușit să se impună niciodată în deplasare în cele trei semifinale disputate până acum. Mai mult decât atât, nicio echipă nu a reușit să se califice în finală după ce a fost învinsă în prima manșă cu 2-0.

De partea cealaltă, Juventus nu a cedat în ultimele 22 de meciuri pe teren propriu în cupele europene, iar în sezonul curent a încasat doar două goluri.

Manșa retur din semifinalele Ligii Campionilor dintre Juventus Torino și AS Monaco se va disputa mâine de la ora 21 și 45 de minute și va fi în direct la PRIME TV.

    Citește pe publika.md