Marea Britanie se alătură Germaniei și Franței în demersul de a aplica sancțiuni Rusiei, în cazul otrăvirii opozantului Alexei Navalnîi© timpul.md

Marea Britanie se alătură Germaniei și Franței în demersul de a aplica sancțiuni Rusiei, în cazul otrăvirii opozantului Alexei Navalnîi

, 5 știri, 11 vizualizări

„Dovezile sînt incontestabile. Marea Britanie este alături de partenerii noștri germani și francezi în răspunsul nostru la otrăvirea înfiorătoare a lui Alexei Navalnî”, a transmis Raab într-un comunicat de presăm transmite g4media.ro.

„Vom colabora împreună cu partenerii noștri internaționali pentru a continua demersul privind aplicarea de sancțiuni împotriva oficialilor ruși și a altora persoane considerate responsabilie pentru această infracțiune, precum și împotriva celor implicați în dezvoltarea programului de arme chimice Noviciok”.

Germania și Franța au denunțat miercuri „implicarea și responsabilitatea” Rusiei în otrăvirea cu Noviciok a opozantului Aleksei Navalnîi, atenționînd că vor propune sancțiuni concrete – potrivit unui comunicat comun al miniștrilor de externe ai celor două țări.