Marșul „Victoriei” în Chișinău: unii deputați ai BCS au venit la eveniment cu panglica negru-oranj, interzisă pe teritoriul R. Moldova3Foto© zdg.md

Marșul „Victoriei” în Chișinău: unii deputați ai BCS au venit la eveniment cu panglica negru-oranj, interzisă pe teritoriul R. Moldova

, 5 știri, 9 vizualizări

Mai mulți oameni au venit în centrul Chișinăului pentru a participa la mitingul organizat cu prilejul zilei de 9 mai – „Ziua Victoriei”. Evenimentul este organizat de Comitetul Național de Coordonare „Pobeda”. Unii deputați ai Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au venit în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) cu panglica negru-oranj la piept, simbol interzis pe teritoriul R. Moldova.

UPDATE 11:16 Participanții la marșul „Victoriei” au ajuns la Complexul memorial „Eternitate”, unde de dimineață au depus flori prim-ministra Natalia Gavrilița și președintele Parlamentului Igor Grosu.

UPDATE 10:55 În preajma Complexului memorial „Eternitate”, sunt parcate mai multe autocare. Unul din șoferi a declarat că a adus organizat oamenii din Anenii Noi în la evenimentul din Chișinău și a declarat că pentru asta nu i-au fost achitați bani. Alți oameni au refuzat să răspundă care este scopul vizitei lor la Chișinău.