Mărturisirea unui candidat la Primăria capitalei: Am de făcut un singur lucru…
Foto: inprofunzime.protv.md

Mărturisirea unui candidat la Primăria capitalei: Am de făcut un singur lucru…

15 știri, 8

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, candidat la funcția de Primar general al mun. Chișinău, a fost întrebat: Ce șanse credeți că aveți în lupta pentru fotoliul de primar?

„Am să vă fac o mărturisire. Șansele mele sunt foarte mari pentru că eu am de făcut un singur lucru. Să îi conving pe chișinăuieni nu doar că am calitățile să fiu Primar al Chișinăului, dar și că eu sunt cel care se poate bate cel mai bine cu Binomul în turul al doilea și îl poate învinge. Multă lume simte asta dar încă nu suficient de puternic. Am avut nenumărate contacte săptămânile acestea cu sute de oameni din diferite medii sociale, din Chișinău sau din suburbii… Am tras o singură concluzie principală: ei știu, în adâncul sufletului lor, că sunt cel mai potrivit să fiu Primarul Capitalei.

Trebuie să îi conving de un singur lucru: că votul pentru mine va fi unul câștigător. Și asta voi face în campanie! Am o lună la dispoziție și vă asigur că nu voi precupeți niciun efort. Eu sunt maratonist, alerg 42 km, știu ce înseamnă o cursă lungă. Voi alerga, temeinic, această cursă și la capătul ei voi fi câștigător! Îi voi face pe oamenii din Chișinău și din suburbii, prin programul meu, prin dialogul meu cu ei, direct, sincer, fără ocolișuri, așa cum sunt eu, să recunoască ceea ce ei, în sinea lor, deja știu: că Valeriu Munteanu este ca...

    Citește pe tribuna.md