Melania Trump povestește despre experiența sa cu boala COVID-194Foto© publika.md

Melania Trump povestește despre experiența sa cu boala COVID-19

, 6 știri, 4 vizualizări

La două săptămîni distanță de la primul test pozitiv, Melania Trump susține că acum rezultatul ei a fost negativ, la fel ca al soțului său, Donald Trump. Prima doamnă povestește că simptomele sale au fost ușoare, ”insă au apărut toate deodată”, transmite mediafax.ro.

Ea susține că a suferit dureri în tot corpul, tuse, dureri de cap și s-a simțit foarte obosită tot timpul. Spre deosebire de soțul ei, Melania nu a avut nevoie de spitalizare și a optat pentru o altă variantă de tratament, care s-a bazat în principal pe vitamine și mîncare sănătoasă, nu un cocktail de medicamente.

Barron Trump, fiul Melaniei și al lui Donald Trump, a fost testat imediat după ce părinții săi au fost diagnosticați cu COVID-19. Inițial, rezultatul său a fost negativ, însă, la cîteva zile distanță, el a repetat testul și rezultatul său a fost pozitiv. Melania povestește că fiul ei nu a dezvoltat simptome severe. Inclusiv Donald Trump a povestit într-un discurs susținut recent în Iowa că ”Barron nici nu cred că a avut COVID-19, pentru că sistemul imunitar al tinerilor e puternic și luptă instant. Și Barron e un băiat minunat și liber”.