Membrii unei grupări infracționale, reținuți după ce au jefuit o refugiată de aproape 3 milioane de lei4Foto1Video© deschide.md

Membrii unei grupări infracționale, reținuți după ce au jefuit o refugiată de aproape 3 milioane de lei

, 6 știri, 36 vizualizări

O femeie de 66 de ani, din Ucraina, a fost jefuită de 4 bărbați și o femeie, toți membri ai unei grupări infracționale. Aceasta avea la ea 152 722 dolari, 680 de EURO și 170 000 UAH, precum și mai multe produse alimentare, 4 carduri bancare și un telefon mobil, astfel cauzându-i părții vătămate un prejudiciu material în proporții deosebit de mari în sumă totală de 2,924.806 lei.

Infracțiunea a avut loc la 12 martie curent, în jurul orei 05:00. În timp ce transportau femeia de la vama Leușeni spre Chișinău, în apropierea localității Piatra-Albă din raionul Ialoveni, au coborât-o cu forța din unitatea de transport și i-au sustras în mod deschis geanta.

Autorii infracțiunii au fost identificați și reținuți datorită măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală întreprinse pe urme fierbinți, de către membrii grupului de lucru din care fac parte ofițerii de investigații din cadrul INI și IP Ialoveni.