Membrul PAS Grigore Cobzac intenționează să candideze independent la alegerile din 15 martie. Reacția PAS și a PPDA18Foto© zdg.md

Membrul PAS Grigore Cobzac intenționează să candideze independent la alegerile din 15 martie. Reacția PAS și a PPDA

, 51 știri, 10 vizualizări

Fostul deputat Grigore Cobzac va candida independent pentru alegerilor parlamentare anticipate de pe circumscripția uninominală Hîncești. Cobzac a declarat pentru AGORA că decizia de a candida independent a fost luată de unii membri PAS care nu susțin ideea ca pe această circumscripție să candideze fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate.

„Candidez independent. Este decizia mai multor colegi din PAS care așa văd lucrurile. Nu mă întrebați mai mult la acest capitol. Nu îmi doresc să lovesc în PAS sau să critic. A fost decizia mai multor colegi care văd altfel lucrurile, care nu susține ideea candidaturii doamnei Stamate”, a spus candidatul.

Fostul deputat a precizat că Partidul Acțiune și Solidaritate ar avea unele probleme interne:

„Cu părere de rău e schismă în PAS, dar eu cred că până la urmă o să fie depășită. Este nevoie de comunicare. Conducerea PAS nu a reacționat deocamdată la această decizia a mea.Prima propunere a PPDA a fost candidatura mea, în calitate de candidat comun al Blocului ACUM. După asta a apărut Mihai Druță. Cei din PAS au decis cum au decis”.