Mercedes încărcat cu bunuri de contrabandă de jumătate de million de lei, depistat abandonat la frontiera de stat3Foto1Video© publika.md

Mercedes încărcat cu bunuri de contrabandă de jumătate de million de lei, depistat abandonat la frontiera de stat

, 7 știri, 9 vizualizări

Un Mercedes încărcat cu bunuri de contrabandă, estimate la jumătate de million de lei, a fost găsit abandonat în zona de frontieră de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Criva. Incidentul a fost consemnat pe direcția Lipcani-Podvirievca.

În urma verificărilor, s-a constat că vehiculul a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un șanț, iar șoferul nu era la fața locului. Astfel, ca urmare a acțiunilor întreprinse și cu implicarea câinelui poliției de frontieră a fost identificat locul aflării a doi conaționali, în vârstă de 32 și respectiv 35 ani, locuitori ai raionului Briceni.

În cadrul audierilor, aceștia au declarat că o persoană necunoscută le-a propus în schimbul unei sume de bani să meargă la o locație stabilită unde vor fi așteptați de alte persoane și ultimile vor încărca automobilul dat cu marfă (de uz casnic, accesorii, piese auto și articole vestimentare). Iar pe drumul de întoarcere spre orașul Lipcani, automobilul s-a răsturnat în șanț, astfel ei au plecat de la fața locului.