Mesajul șefului Poliției Capitalei de ziua Profesorului !

Mesajul șefului Poliției Capitalei de ziua Profesorului !

4 știri, 15

http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2018/10/video-gata.mp4

Stimați profesori!

Ziua Dumneavoastră profesională este o ocazie deosebită pentru a Vă adresa cele mai sincere și frumoase urări de bine și de a-mi exprima profunda recunoștință pentru talentul și răbdarea nemărginită, devotamentul și sacrificiul pe care le manifestați de zi cu zi, roadele căreia sunt generații de oameni instruiți, integri, capabili să promoveze Moldova înainte.

Oriunde s-ar afla, orice școală este un centru în care se adună energii, speranțe, visuri, se formează, cu migală, pricepere, mintea și sufletul celor care constituie cea mai mare avuție a unui neam.

Deși au o destinație comună, școlile se particularizează prin ceea ce se întâmplă în spațiul lor, prin modul unic în care interacționează elevii, profesorii, părinții și comunitatea.

StructurileDirecției de poliție a mun.Chișinău au depus eforturi constant în găsirea celor mai eficiente soluțiii și modalități de conlucrare cu instituțiile de învătământ din capitală, cu elevii și cadrele didactice, realizate într-un mediu sănătos, util și educativ.

Dumneavoastră, sunteți cei care contribuiți la realizarea proiectelor sociale demarate de Inspectoratul general al poliției și structurile poliției capitalei, conducătorii cărora au venit astăzi să vă dea cinstea, respectful și onorul pentru rostul și strădania cadrelor didactice, pentru dezvo...

Citește pe politiacapitalei.md