Michelle Obama, dezvăluiri despre mariajul său© noi.md

Michelle Obama, dezvăluiri despre mariajul său

, 4 știri, 2 vizualizări

Michelle Obama și-a câștigat reputația de a împărtăși informații personale în vederea ajutării celorlalți. Ultima ei postare pe Instagram vine sub forma unor sfaturi de relație neprețuite. Barack și Michelle își vor sărbători cea de-a 28-a aniversare a nunții luna viitoare, scrie SHOK.md, cu referire la apropotv.ro.

„Au fost momente când am vrut să-l împing pe Barack pe fereastră. Și spun asta pentru că trebuie să știi că sentimentele vor fi intense. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți “, i-a spus Obama lui Conan O’Brien în timpul ultimului episod din Podcast-ul Michelle Obama. „Și aceste perioade pot dura mult. Pot dura ani”.

Aceasta a vorbit despre faptul că nu trebuie să renunți la o relație atunci când atingi inevitabil un moment greu. „Cuplurile tinere, se confruntă cu aceste provocări și sunt gata să renunțe, deoarece cred că sunt destrămate”, a explicat Michelle. „Și vreau doar să spun, uite, dacă asta rupe o căsătorie, atunci eu și Barack am fost despărțiți continuu, de-a lungul căsătoriei noastre, dar avem o căsătorie foarte puternică. Și dacă aș fi renunțat la el, dacă m-aș fi îndepărtat de el, în acele vremuri grele, atunci mi-ar fi scăpat și toată frumusețea care era acolo ”.