Microbuz cu elevi, RĂSTURNAT pe șosea în drum spre mănăstirea Saharna

Microbuz cu elevi, RĂSTURNAT pe șosea în drum spre mănăstirea Saharna

13 știri, 40

Un microbuz cu 18 copii la bord s-a răsturnat pe traseul R-13. Elevii s-au pornit într-o excursie și urmau să ajungă la mănăstirea Saharna, raionul Rezina. Potrivit ofițerului de poliție al IGP, Mariana Bețivu, din fericire niciun elev nu a avut de suferit.

Revenim cu detalii.

Pentru a evita situațiile de risc, înzăpezire, blocare, îngheț, Poliția recomandă tuturor cetățenilor să nu pornească la drum.

În aceste condiții, fiind declarată stare de urgență, Poliția îndeamnă cetățenii să-și mențină calmul, să nu părăsească domiciliul decât în situații de strictă necesitate și să fie atenți la traversarea drumului din cauza căderilor de copaci și firelor de înaltă tensiune.

Oamenii legii mai recomandă părinților și persoanelor care au în custodie copii, în mod obligatoriu să sporească vigilența și să nu îi lase nesupravegheați, inclusiv să nu le permită deplasarea în afara domiciliului.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10 accidente rutiere cu 11 persoane traumate, 129 accidente cu pagube materiale, 164 de mașini deteriorate și 7 persoane traumatizate.

Nu ezitați să apelați la Serviciile de urgență 901 și 902 în caz de situații de criză.

    Citește pe stirilocale.md