Mihai Ghimpu: Dosarul intentat lui Dorin Chirtoacă merge pas în pas cu Referendumul
Foto: www.moldova.org

Mihai Ghimpu: Dosarul intentat lui Dorin Chirtoacă merge pas în pas cu Referendumul

6 știri, 23

Dosarul lui Dorin Chirtoacă merge „pas în pas” cu referendumul socialiștilor, pentru ca acesta să fie înlăturat din funcție, iar cei care au comandat reținerea lui să preia Primăria Chișinău, a declarat astăzi la o conferință de presă, liderul PL Mihai Ghimpu.

Politicianul a precizat că dosarul Dorin Chirtoacă este unul politic, la examinarea acestuia fiind comise multe abateri.

„Pentru ei nu există respectarea normelor prevăzute de codul de procedură penală, pentru ei există numai comanda. Acum vara, cât toată lumea nu e acasă. Metode vechi, staliniste, comuniste. Oare toate acestea nu sunt o dovadă e vorba de un dosar politic? Eu cred că vor ajunge să fie trași la răspundere și cei care instrumentează aceste dosare”, a spus președintele PL.

Totodată, Mihai Ghimpu s-a adresat și foștilor colegi de coaliție din PD. „Azi totul e în mâinile PD-ului, azi toți stați și vă temeți de șeful vostru. În cadrul coaliției doar eu am putut sa am cuvânt și deja coordonatorul. Iată cine este nașul acestor coordonări. Este Vlad Plahotniuc în colaborare cu Igor Dodon”, a adăugat Mihai Ghimpu.

Valeriu Munteanu, vicepreședintele PL,a dat citirii unei declarații cu privire la dosarul politic intentat împotriva Primarului General al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

”Arestarea Primarului General al municipiului Chișinău, prim-vicepreședinte al Partidului Liberal, vicepreședinte al Camerei...

    Citește pe moldova.org