Mihai Popșoi îi răspunde lui Iurie Reniță: Sunteți un invidios2Foto© deschide.md

Mihai Popșoi îi răspunde lui Iurie Reniță: Sunteți un invidios

, 5 știri, 21 vizualizări

Deputatul ACUM, Mihai Popșoi susține că Iurie Reniță este „un mincinos și un invidios ordinar”, după ce ultimul l-a acuzat pe Popșoi că obstrucționează împreună cu socialiștii activitatea Comisiei parlamentare, pentru Politică Externă.

Popșoi l-a mai acuzat pe Reniță că l-a slujit pe Plahotniuc.

ssssssssssssssssAmintim că Reniță a declarat astăzi că deputatul ACUM, Mihai Popșoi este „inițiatorul obstrucționării activității Comisiei parlamentare pentru Politică Externă și Integrare Europeană”. Reniță a explicat că Popșoi împreună cu deputații socialiști, prin neparticiparea lor la ședințele săptămânale obstrucționează activitatea comisiei pentru a treia oară consecutiv.

Reniță a menționat că nu a greșit absolut deloc atunci când săptămâna trecută, fără să-i pronunțe numele lui Popșoi, a declarat în cadrul unei emisiuni că a sesizat fraternizarea exagerată „a unor ACUM-iști”, care merg la Ambasada Federației Ruse, la festivități de genul Primakov – 90 de ani de la naștere (Evgheni Primakov, ex-premierul Rusiei în perioada anilor 1998-1999 – nota red.) și alte activități ale structurilor ruse la Chișinău.