Mihail Saakașvili, observat vineri in Aeroportul din Chișinau, a comentat demiterea Guvernului Sandu3Foto© adevarul.ro

Mihail Saakașvili, observat vineri in Aeroportul din Chișinau, a comentat demiterea Guvernului Sandu

, 6 știri, 23 vizualizări

Odată cu demiterea Guvernului Sandu, Moldova a trecut din nou de partea întunecată a istoriei post-sovietice, iar Putin și-a încheiat operațiunea de capturare a puterii în Moldova. Așa a comentat fostul președinte georgian Mihail Saakașvili, observat în seara zilei de vineri în Aeroportul Chișinău, evenimentele care au avut loc ieri în Moldova.

Potrivit lui Saakașvili, mai întâi președintele rus, Vladimir Putin, l-a eliminat pe Vladimir Plahotniuc de pe arena politică, „cu ajutorul americanilor și europenilor care nu bănuiau nimic”, „iar acum, cu ajutorul aliaților săi socialiști proruși și partidul nemulțumit al lui Plahotniuc, a eliminat-o pe Maia Sandu, un premier antiputinist”, a scris fostul președinte gerorgian pe pagina sa de Facebook.

„Moldova a trecut din nou de partea întunecată a istoriei post-sovietice, iar asta e foarte trist, pentru că acesta este un popor foarte bun, foarte muncitor, cu tineri talentați și o poziționare geografică bună, dar și cu excelente perspective, dacă se va izbăvi de inerția sovietică”, a mai comentat Mihail Saakașvili în postarea sa.