Miliardarul James Packer își părăsește propria companie din cauza unei boli mintale
Foto: medianews.md

Miliardarul James Packer își părăsește propria companie din cauza unei boli mintale

4 știri, 4

Despre acest lucru a anunțat un purtător de cuvânt luni, la patru luni după ce antreprenorul australian a renunțat și la conducerea operatorului de cazinouri Crown Resorts Ltd, invocând o maladie mintală, transmite medianews.md cu referire la Digi24.

James Packer, în vârstă de 50 de ani, "s-a retras din consiliul de administrație al CPH în contextul în care își continuă recuperarea după o boală", a explicat într-un e-mail un purtător de cuvânt al Consolidated Press Holdings. CPH deține 46% din Crown Resorts Ltd., care ocupă locul al șaptelea în topul mondial al celor mai mari companii listate la bursă și care activează în industria cazinourilor.

Retragerea lui James Packer din consiliul director al CPH pare să completeze decizia miliardarului australian de a renunța la responsabilitățile sale zilnice în cadrul corporațiilor pe care le-a creat, în urma unei perioade tumultuoase.

Magnatul australian a înființat Crown Resorts Ltd. după ce a vândut în 2008 imperiul media creat de tatăl lui, apoi și-a dezvoltat propriile afaceri, la care a început să renunțe însă în 2015, după o serie de scandaluri intens mediatizate, inclusiv o scurtă logodnă cu Mariah Carey.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

A revenit la conducerea Crown Resorts Ltd. în anul următor, într-o perioadă dificilă pentru companie, după ce 18 angajați ai acesteia au fost încarcerați în China pentru o ...

    Citește pe medianews.md    Tendințe