„Mission Winnow”, proiectul comun al Philip Morris International și Ferrari

„Mission Winnow”, proiectul comun al Philip Morris International și Ferrari

6 știri, 3

Philip Morris International și Ferrari vor avea un scop comun în următorii ani și anume promovarea tehnologiei, inovației și științei pentru un viitor mai bun. Toate acestea vor purta semnătura „Mission Winnow”, proiect lansat la Grand Prix-ul din Suzuka, Japonia.

„Prin intermediul proiectului „Mission Winnow” dorim ca lumea să înțeleagă că noi ne-am schimbat și suntem mândri să împărtășim transformarea pe care au realizat-o oamenii de la Philip Morris International, precum și dedicarea noastră științei și inovației care poate aduce un viitor mai bun”, a declarat André Calantzopoulos, directorul executiv al PMI, citat de F1i.com.

„Împreună optăm pentru ce este mai bun. Vom depune efort pentru o performanță mai bună a echipelor noastre, vom face cercetări, vom învăța din greșelile din trecut și vom evolua”, a declarat Maurizio Arrivabene, șeful echipei Ferrari.

Potrivit sportbusiness.com, Philip Morris International și Ferrari au o colaborare de peste 40 de ani, iar noul parteneriat a fost extins până în 2021.

Logotipul „Mission Winnow” apare pe capacul motorului modelului SF71-H, pe aripa din spate și pe salopetele piloților de Formula 1 Sebastian Vettel și Kimi Raikkonen. Misiunea a devenit un simbol al transformării impresionante prin care trece producătorul de țigări, abordând noile tehnologii și inovații pentru un viitor fără fum.

Mai multe detalii despre colaborare desp...

Citește pe moldova.org