Mobiasbanca – OTP Group – 30 de ani de încredere și responsabilitate3Foto© tv8.md

Mobiasbanca – OTP Group – 30 de ani de încredere și responsabilitate

, 6 știri, 2 vizualizări

„Încrederea pe care ne-au acordat-o clienții și partenerii pe parcursul acestor 30 de ani, dar și devotamentul echipei, au fost reperele principale în evoluția Mobiasbanca. De aceea, înainte de orice, doresc să le mulțumesc. Pentru anii de lucru împreună, pentru șansa de a demonstra că putem răspunde prompt solicitărilor și pentru bunele raporturi de respect reciproc, înțelegere și responsabilitate,” a declarat László Diósi, Președintele Comitetului Executiv, CEO - Mobiasbanca – OTP Group.

Istoria de succes a băncii a început în anul 1990, la inițiativa a 20 de întreprinderi din sectorul producerii de mobilier și prelucrare a lemnului, pentru asigurarea acestora cu servicii bancare. La început, denumirea de Moldmebelbanc a fost modificată în 1992, în Mobiasbanca SRL, iar în anul 1997 – a fost reorganizată în Societate pe Acțiuni.

Dezvoltarea modernă a băncii a fost impulsionată de preluarea acționariatului majoritar de către grupul francez - Société Générale, în anul 2007. Timp de 12 ani, Mobiasbanca a cunoscut o evoluție multidimensională la nivelul capitalului uman, produselor inovative și a standardelor de deservire și calitate.