Momentul în care un șofer pierde controlul mașinii și intră violent într-un copac, pe șoseaua Muncești4Foto2Video© publika.md

Momentul în care un șofer pierde controlul mașinii și intră violent într-un copac, pe șoseaua Muncești

, 7 știri, 6 vizualizări

Actualitate 8 Februarie 2020, ora 08:27

Imagini înspăimântătoare, surprinse de o camera de bord, pe o stradă Din Chișinău. O mașină a derapat, în viteză de pe traseu și s-a izbit violent într-un copac.

Totul s-a întâmplat în dimineața de 7 februarie, aproape de ora 08.00, pe bulevardul Dacia, nu departe de Aeroportul internațional Chișinău. Imaginile de la fața locului au fost postate pe o rețea de socializare de către un alt conducător auto, care se deplasa din spate. Din imagini se vede cum mașina începe să circule haotic, iar deja în următoarele clipe se izbește într-un copac de pe acostament.

Impactul a fost atât de violent, încât partea din față a mașinii a fost distrusă. Contactat telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati a declarat că totul s-ar fi întâmplat din cauza ghețușului de pe carosabil. Totuși o parte din vină o poartă și conducătorul auto care nu a adaptat viteza la condițiile meteo.