Monica Babuc și Ruslan Codreanu au semnat Acordul de Parteneriat privind dezvoltarea centrelor de tineret din Chișinău2Foto© publika.md

Monica Babuc și Ruslan Codreanu au semnat Acordul de Parteneriat privind dezvoltarea centrelor de tineret din Chișinău

, 7 știri, 9 vizualizări

Ministra Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc împreună cu primarul general interimar, Ruslan Codreanu au semnat un Acord de Parteneriat privind dezvoltarea centrelor de tineret în municipiul Chișinău. Acesta având drept scop consolidarea capacităților instituționale pentru dezvoltarea și extinderea teritorială a serviciilor de tineret.

Documentul prevede etapa de semnare a acordurilor de parteneriat între Babuc și autorități ale administrației publice locale de nivelul I și II privind implementarea la nivel local a Programului de dezvoltare a Centrelor de tineret 2022.

Până la sfârșitul anului 2018, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a semnat Acorduri de parteneriat cu 20 unități administrativ-teritoriale privind implementarea Programului de Dezvoltare a Centrelor de Tineret 2022 la nivel local. Astfel, a fost stabilit un parteneriat pentru sectorul de tineret în direcția dezvoltării unor mecanisme și instrumente instituționale pentru creșterea nivelului de participare a tinerilor în viața comunității.