Deputații vor dezbate mâine moțiunea de cenzură asupra viceprim-ministrului pentru Integrare Europeană Iurie Leancă
Foto: tv8.md

Deputații vor dezbate mâine moțiunea de cenzură asupra viceprim-ministrului pentru Integrare Europeană Iurie Leancă

27 știri, 15

Moțiunea simplă asupra politicii în domeniul integrării europene exercitată de vicepremierul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, înaintată de PCRM și PSRM, va fi examinată în ședința de mâine a Parlamentului. O decizie în acest sens a luat azi Biroul permanent al Parlamentului, care a aprobat ordinea de zi a ședințelor plenare pentru perioada 16-23 martie 2018.

În ședința de mâine, 16 martie, deputații vor examina modificările și completările la Legea privind piața de capital, Legea privind promovarea utilizării energiei din surse regenerabile, Legea cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală. De asemenea, Parlamentul urmează să ratifice Amendamentul nr.1 și nr.2 la Contractul de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții pentru realizarea Proiectului de reabilitare a drumurilor din Republica Moldova.

Pe agenda Parlamentului mai figurează proiectul de hotărâre privind eliberarea unui judecător al Curții Supreme de Justiție și președinte al Colegiului penal.

În a doua jumătate a zilei, deputații vor dezbate Moțiunea simplă asupra politicii interne și externe în domeniul integrării europene realizate de viceprim-ministrul Iurie Leancă, înaintată de un grup de deputați, la ședința plenară din 1 martie curent.

Săptămâna viitoare, plenul Parlamentului va examina proiectul Strategiei de dezvoltare a societății civile pentru per...

    Citește pe independent.md


    Iurie Leancă, 6 luni
    A doua! Moțiunea simplă pe numele lui Iurie Leancă a căzut la fel ca prima, împotriva l...
    Vladimir Voronin, 6 luni
    Deputații au respins moțiunea simplă împotriva lui Iurie Leancă