Astăzi va avea loc o nouă ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor
Foto: protv.md

Astăzi va avea loc o nouă ședință de judecată în dosarul lui Ilan Șor

10 știri, 18

La Curtea de Apel Cahul a avut loc cea de-a șasea ședință în dosarul primarului de Orhei, Ilan Șor. În cadrul acesteia, avocații lui Șor au înaintat o cerere în vederea efectuării unei expertize financiar-contabile.

Potrivit Anastasiei Mihălceanu, ofițer de presă al Procuraturii Anticorupție, procurorul s-a expus pentru respingerea cererii înaintată de avocații lui Șor. Astfel, instanța de judecată a amânat ședința pentru a examina cererea respectivă.

ZdG l-a contactat și pe unul dintre avocații lui Ilan Șor pentru a afla mai multe detalii. Acesta însă ne-a rugat să revenim ulterior.

Următoarea ședință de la Curtea de Apel Cahul în dosarul lui Ilan Șor va avea loc pe 19 septembrie, iar în cadrul acesteia judecătorii își vor expune decizia cu privire la cererea avocaților.

Toate ședințele de la Curtea de Apel Cahul în acest dosar sunt desfășurate cu ușile închise, această decizie fiind luată încă pe 23 mai, la solicitarea procurorul pe caz. Motivele invocate pentru a judeca dosarul departe de ochii publicului au constat în faptul că în prima instanță dosarul a fost examinat, la fel, cu ușile închise.

Dosarul lui Ilan Șor a ajuns pe masa Curții de Apel Cahul după aproape opt luni de blocaj la Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel Chișinău. Dosarul a fost transmis în magistraților Evghenii Dvurcenschi, Nina Veleva și Vitalie Movilă de la Curtea de Apel Cahul, după ce președint...

    Citește pe zdg.md