Năstase, după ce a fost desemnat candidatul Platformei DA la prezidențiale: „Sunt unicul cu adevărat independent și liber5Foto© zdg.md

Năstase, după ce a fost desemnat candidatul Platformei DA la prezidențiale: „Sunt unicul cu adevărat independent și liber

, 9 știri, 3 vizualizări

„Pentru că sunt unicul candidat cu adevărat independent și liber, sunt candidatul oamenilor, nu răspund la butoanele de comandă ale nimănui, nici din interior și nici din exteriorul țării”. Este declarația făcută de Andei Năstase, după ce a fost desemnat candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Năstase i-a îndemnat pe oameni ca în cadrul scrutinului din toamnă „să facă alegerea corectă” și a vorbit la prezent despre Blocul ACUM, destrămat de altfel de mai mult timp, dar și despre unitatea forțelor politice pro-europene.

„La înființarea Blocului ACUM s-a vorbit despre elementele care susțin ideea de UNITATE NAȚIONALĂ. Oamenii și-au dorit acest Bloc, au crezut în el, l-au votat și astfel Moldova a avut doar de câștigat”, a spus Andrei Năstase.