Năstase îi cere lui Sandu să renunțe la cursa electorală: Nu va câștiga9Foto© deschide.md

Năstase îi cere lui Sandu să renunțe la cursa electorală: Nu va câștiga

, 21 știri, 8 vizualizări

Candidatul Platformei DA la prezidențiale, Andrei Năstase, îi propune Maiei Sandu, candidatei PAS în același scrutin, să renunțe la cursa electorală. Fostul partener de bloc ACUM îi transmite Maiei Sandu că aceasta „nu poate câștiga cursa în fața lui Igor Dodon”. Mai mult, Năstase se arată convins că va ieși câștigător dacă Sandu-l va susține și îi propune și o funcție centrală în stat, imediat cum ajunge președinte.

Năstase face referire la sondaje sociologice „care, la fel ca și în anul 2016, nu dau, din păcate, șanse de câștig candidatului PAS în fața lui Igor Dodon, în turul al doilea”.

„Aceleași studii sociologice, arată cu limpezime, exact ca în 2016, că singurul candidat capabil să-l învingă pe Igor Dodon este candidatul Platformei Demnitate și Adevăr. Argumentele sociologice au la bază zeci de studii realizate încă de la debutul anului 2020, relevante pentru întreaga populație a Republicii Moldova, iar definiția succesului, în acest caz, are legătură cu activitatea anterioară, trecutul, profilul și personalitatea adversarilor electorali”, susține Năstase.