Năstase îi răspunde lui Dodon: Întrebați-l dacă nu vrea să-și dea demisia© deschide.md

Năstase îi răspunde lui Dodon: Întrebați-l dacă nu vrea să-și dea demisia

, 5 știri, 11 vizualizări

Candidatul Blocului ACUM – Platforma DA și PAS, la funcția de primar de Chișinău, Andrei Năstase, a reacționat dur la solicitarea lui Igor Dodon, când la sfârșitul săptămânii trecute, șeful statului, a menționat că ar fi necesare unele demisii în cadrul MAI, ca urmare a multiplelor accidente rutiere grave, care au avut loc în ultima perioadă în întreaga țară.

Năstase l-a acuzat pe Dodon că prin această solicitare și reacție demonstrează că își face imagine pe seama oamenilor, care au avut de suferit în accidentele rutiere. De asemenea, ministrul de Interne degrevat a menționat că îl deranjează ipocrizia din politica moldovenească și faptul că unii politicieni își fac imagine pe suferința altora.

„De-a lungul timpului au fost politicieni în această țară care au tolerat corupția, incompetența, impostura, nesimțirea, au tolerat lipsa de infrastructură, n-au făcut absolut nimic, iar când se întâmplă niște cazuri din astea, urcă pe suferința oamenilor, ceea ce este inacceptabil. Mă deranjează ipocrizia care domnește încă în politicul moldovenesc.