Natalia Gavrilița: Eu sunt convinsă că femeile pot totul2Foto© tribuna.md

Natalia Gavrilița: Eu sunt convinsă că femeile pot totul

, 4 știri, 15 vizualizări

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a participat, astăzi, alături de ambasadorul UE la Chișinău, Janis Mazeiks, și circa 150 de femei  din întreaga țară, la evenimentul de încheiere a celei de-a doua ediții a Academiei de Liderism „Femeile pentru buna guvernare”. Din noiembrie 2021 și până în prezent, participantele au învățat cum să se implice în procesele decizionale din localitățile lor, să identifice și să soluționeze problemele cu care se confruntă oamenii, informează TRIBUNA.

În discursul său, șefa Executivului și-a exprimat speranța că abilitățile obținute în cadrul Academiei vor inspira participantele să contribuie la dezvoltarea localităților pe care le reprezintă, accentuând că asemenea programe sunt importante și pentru promovarea implicării femeilor în procesele decizionale de toate nivelurile.

„Fiecare dintre participantele Academiei de Liderism poate contribui la obiectivul nostru comun – cel de a face vocea femeilor auzită în fiecare comunitate din Republica Moldova. Fiecare dintre dumneavoastră poate, prin exemplul personal și prin asumarea rolului de lideră, să motiveze și să inspire alte femei. Eu sunt convinsă că femeile pot totul și că nu există limite în valorificarea propriului potențial intelectual și uman”, a spus Natalia Gavrilița.