Nicolae Botgros s-a retras din cursa electorală14Foto© publika.md

Nicolae Botgros s-a retras din cursa electorală

, 21 știri, 29 vizualizări

Muzica este viața mea, oricât de mult mi-aș dori să ajut oamenii dintr-o funcție, ca cea de deputat, eu nu pot renunța la a-i face fericiți pe oameni prin muzică. Acesta a fost mesajul artistului Nicolae Botgros. Tot aici, acesta a scris că a luat decizia de a rămâne artistul pe care îl cunoaștem și va fi rămâne prezent în viețile nostre prin muzica lui.

"Dragii mei prieteni, dragii mei susținători,

Au trecut deja doua săptămâni de campanie electorală și vreau sa știți că în toate întâlnirile extraordinare pe care le-am avut cu oamenii, am înțeles mai bine de ce am decis să candidez pentru funcția de deputat. Pentru că vreau să fiu mai mult printre oameni, vreau să fiu permanent printre ei, vreau să-i bucur, pentru că atunci când ei se simt bine, mă simt și eu bine, mă simt împlinit.

În aceste două săptămâni, am înțeles însă și cât de diferit este să fii printre oameni prin muzică și ca politician. Am înțeles că după ce oamenii mă vor vota deputat, va trebui de fapt să am două vieți total diferite, să o sacrific pe una pentru alta și poate să nu mai reușesc să mă dedic nici uneia așa cum trebuie.