Ninsori, ghețuș și temperaturi scăzute: Prognoza pentru 25 ianuarie3Foto© publika.md

Ninsori, ghețuș și temperaturi scăzute: Prognoza pentru 25 ianuarie

, 6 știri, 8 vizualizări

Marți va ninge în nordul și în centrul țării. La Briceni și Soroca vor fi minus 5 grade și va ninge. La Bălți temperaturile vor coborî până la minus 4 grade, dar nu se așteaptă precipitații. La Orhei vor fi minus 3 grade, la Tiraspol vor fi minus 2 grade și va ninge. La Leova, Comrat și Cahul, maximele nu vor depăși minus un grad. La Comrat se așteaptă și ninsori.

În Capitală, ziua vor fi minus 2 grade, iar noaptea minimele vor scădea până la minus 9 grade. În următoarele zile, vremea se va încălzi ușor. Maximele vor fi de până la 3 grade, iar noaptea se așteaptă până la minus 4 grade Celsius. Meteorologii anunță însă și ninsori.

Marți, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi acoperit de nori. La Madrid vor fi 12 grade. La Paris vor fi 4 grade și ceață. La Londra va fi cu un grad mai mult. La Berlin se așteaptă ploi și maximele nu vor depăși 4 grade. La Roma vor fi 11 grade și cerul va fi acoperit de nori. La Viena și Praga vor fi cel mult 5 grade, la Varșovia va ploua și maximele nu vor depăși 3 grade.