Noi detalii despre cazul tătălui care și-a împușcat fiul, la Hîncești. Bărbatul era băut2Foto© publika.md

Noi detalii despre cazul tătălui care și-a împușcat fiul, la Hîncești. Bărbatul era băut

, 5 știri, 47 vizualizări

Ceartă cu final tragic într-o familie din satul Cărpineni, raionul Hâncești. Un bărbat în stare de ebrietate și ar fi împușcat, ieri seara, feciorul vitreg de 19 ani, chiar în curtea casei lor. Tatăl, în vârstă de 45 de ani, ar fi împușcat băiatul dintr-o armă de vânătoare pe care o deținea ilegal și pe care a primit-o în moștenire de la părinții săi. În aceeași seară, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore de către oamenii legii.

În momentul tragediei, tânărul se afla pe pragul casei. Rudele spun că acesta a zăcut acolo mai bine de o oră, până în sat au ajuns medicii de pe ambulanță. După ce tatăl acestuia a fost reținut, în gospodărie au rămas să trăiască cele două surori ale băiatului, care își așteaptă mama să revina de peste hotare.

Mama băiatului muncește de ani buni în Italia și regulat le expedia bani soțului, dar și copiilor.

Rudele spun că bărbatul nu-și iubea feciorul vitreg, îl înjura și chiar îl amenința cu moartea: "Tare își bătea joc de copilul acesta, de mic, fiindcă nu este copilul lui. Nu este al lui, este al ei și își bătea joc de el. Nu consuma alcool, nu fuma băiatul".