Noul ministru al Apărării, prezentat colectivului6Foto© deschide.md

Noul ministru al Apărării, prezentat colectivului

, 7 știri, 29 vizualizări

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu și Prim-ministrul Natalia Gavrilița l-au prezentat pe ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi colectivului, transmite TRIBUNA.

Președintele, Maia Sandu a declarat: ”Am venit să îl prezint colectivului ministerului pe noul ministru. În situația regională turbulentă e nevoie să ducem la bun sfârșit îmbunătățirile pe care le-am demarat în armată, să investim în resursele umane și tehnică. Acest guvern are sprijinul majorității parlamentare, care se bazează pe încrederea oferită de cetățeni. Vreau să vă rog ca noi de fiecare dată, când întreprindem acțiuni, să pornim de la interesul cetățeanului”.

”Mă bucur să fiu aici ca să-l prezentăm pe domnul Nosatîi. Are viziune, știe ce are de făcut și are tot suportul meu. Avem intenția să ducem o politică internă bună, care să ne permită susținerea domeniului apărării. Vă rog să puneți umărul la transformarea acestei țări. Trebuie să ne dezvoltăm ca o țară civilizată, demnă, cu reputație bună pe plan internațional. Avem în față patru ani de stabilitate, în acești patru ani haideți să aducem armata națională la un alt nivel”, a spus Natalia Gavrilița.