O echipă a Poliției de Frontieră a fost agresată de un grup de locuitori din raionul Briceni3Foto© deschide.md

O echipă a Poliției de Frontieră a fost agresată de un grup de locuitori din raionul Briceni

, 9 știri, 14 vizualizări

Echipa mobilă din cadrul Inspectoratului General al PolițieiPolițieiPoliției de Frontieră, care se afla în misiune de serviciu în regiunea de nord a țării, a fost agresată de un grup de locuitori ai r-nului Briceni. Pentru a reține persoanele și imobiliza mijlocul de transport, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să folosească arma din dotare, fiind trase patru focuri de avertizare în plan vertical, transmite CURENTUL.

Ieri, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 23:20, în apropiere de satul Larga, raionul Briceni, echipa mobilă a IGPF a observat pe marginea traseului, staționat pe acostament un autoturism de model Nissan Pathfinder.

La apropierea către mijlocul de transport, angajații Poliției de Frontieră s-au legitimat și au solicitat celor cinci bărbați, observați în mașină, să prezinte actele de identitate și să justifice scopul aflări în zona de frontieră la cea oră târzie. De la persoanele în cauză se simțea un miros puternic de alcool, dar și din start acestea s-au arătat deranjate de verificările de rigoare.