O femeie din Vadul lui Vodă a stat cu hoțul în casă mai bine de 3 ore și privea cum o jefuiește; Individul a fost reținut2Foto© tv8.md

O femeie din Vadul lui Vodă a stat cu hoțul în casă mai bine de 3 ore și privea cum o jefuiește; Individul a fost reținut

, 5 știri, 39 vizualizări

În noaptea de 10 mai curent, după miezul nopții, în casa unei femei de 78 de ani, care locuiește în orașul Vadul lui Vodă, în mod tainic,  a pătruns o persoană necunoscută.

Individul intenționa să sustragă mai multe bunuri, iar când a fost văzut de femeie acesta a îmbrâncit-o și a amenințat-o să tacă și să nu întreprindă nimic, pentru ca el să-și pregătească restul bunurilor din casă. Într-un moment potrivit, având posibilitatea, stăpâna casei a apelat la ajutorul vecinului, însă el nu a intervenit la reținerea individului, anunțând poliția.  Ultimul a reușit să fugă doar cu bijuteriile din aur.

La primirea apelului, polițiștii Inspectoratului de Poliție a sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău a IGP au intervenit și, în câteva zile, au identificat și reținut făptașul.