O fetiță de 10 ani rătăcită pe străzile din sectorul Botanica, găsită și condusă acasă de carabinieri6Foto© publika.md

O fetiță de 10 ani rătăcită pe străzile din sectorul Botanica, găsită și condusă acasă de carabinieri

, 8 știri, 3 vizualizări

O fetiță de 10 ani, rătăcită pe străzile din sectorul Botanica, a fost găsită și condusă acasă de carabinieri. S-a întâmplat în seara zilei de ieri, în jurul orelor 18:05.

Angajații Direcției Regionale Centru a Inspectoratului General de Carabinieri în timpul patrulării pe bd. Dacia din capitală, au observat în adiacentul unei stații de așteptare a transportului public o minoră fără supraveghere care plîngea. Carabinierii s-au apropiat de copil pentru a afla de ce este singură. Fetița a comunicat oamenilor legii că s-a rătăcit și nu cunoaște cum să ajungă acasă. Drept urmare, aceasta a fost urcată în automobilul de serviciu IGC și după locațiile orientative comunicate de minoră, a fost identificată casa în care aceasta locuiește.

Tatăl acesteia deja se afla în curtea casei întreprinzînd măsuri de căutare a copilului. În urma discuțiilor cu acesta, s-a stabilit faptul că fetița a ieșit la plimbare cu mama și o mătușă, dar din neatenție, aceasta s-a îndepărtat de rude și le-a pierdut din vedere.