Ofertă fără precedent: NEWTON HOUSE dă start vânzărilor în tranșa 2, faza 2, și îți întoarce banii dacă te răzgândești4Foto1Video© tv8.md

Ofertă fără precedent: NEWTON HOUSE dă start vânzărilor în tranșa 2, faza 2, și îți întoarce banii dacă te răzgândești

, 4 știri, 26 vizualizări

Îți dorești să cumperi un apartament la cele mai convenabile condiții și, totodată, să ai control deplin asupra investiției tale? În premieră, NEWTON HOUSE Grădina BotanicăBotanicăBotanică lansează o ofertă unică pe piața imobiliară din Moldova. Acum poți cumpăra apartament, iar dacă te vei răzgândi, compania îți întoarce banii.

Cel mai modern complex rezidențial de la Botanica anunță deschiderea vânzărilor pentru următoarea etapă a tranșei 2. Cei care nu au reușit să procure un apartament contemporan lângă parc la etapele anterioare, o pot face în continuare la cele mai favorabile condiții.

Cumpără apartament și dacă te vei răzgândi să-l păstrezi, compania îți va întoarce banii

NEWTON HOUSE Grădina Botanică a decis să nu neglijeze nici un aspect important în alegerea locuinței și să ușureze procesul de achiziție. Compania continuă să faciliteze accesul la propria locuință și vine în sprijinul celor care au temeri să nu piardă banii cumpărând un apartament. Astfel, lansează o ofertă unică de restituire a banilor pentru cei care se răzgândesc să păstreze locuința.