Meng Hongwei, a sosit astăzi într-o vizită oficială în Republica Moldova

Meng Hongwei, a sosit astăzi într-o vizită oficială în Republica Moldova

11 știri, 11

Președintele Organizației Internaționale de Cooperare a Forțelor de Poliție INTERPOL, Meng Hongwei, a sosit astăzi într-o vizită oficială în Republica Moldova. Oficialul, care deține și funcția de viceministru al Securitatii Publice din China, a fost întâmpinat de ministrul moldovean de Interne, Alexandru Jizdan.

“L-am întâmpinat astăzi pe Președintele Organizației Internaționale de Cooperare a Forțelor de Poliție INTERPOL, Meng Hongwei, care a venit în Republica Moldova după ce i-am lansat o invitație în 2017, atunci când am participat la Adunarea Generală Interpol de la Beijing”, a scris Alexandru Jizdan, într-o postare pe Facebook. Oficialul moldovean a precizat că șeful Interpol vine în premieră în Republica Moldova.

“Este o premieră când Președintele Interpol vine în țara noastră, iar această vizită are menirea de a consolida relațiile de cooperare polițienească în vederea combaterii criminalității. Vom avea mai multe activități și întâlniri oficiale, atât la Ministerul Afacerilor Interne, cât și în subdiviziuni”, a mai scris Jizdan.

    Citește pe 24h.md