Opinia lui Nicolae Negru: Pasul Maiei Sandu este stupid și neprofesionist© prime.md

Opinia lui Nicolae Negru: Pasul Maiei Sandu este stupid și neprofesionist

, 4 știri, 11 vizualizări

Decizia PAS de a face alianță cu PSRM și de a ceda socialiștilor funcția de speaker, fără a ține cont de poziția PPDA, care vrea acest fotoliu pentru șeful de partid, îl aruncă pe Andrei Năstase într-o situație jenantă. De această părere este editorialistul Nicolae Negru, care a declarat pentru Ziarul Național că în blocul ACUM se produce un dezechilibru între lideri, ceea ce va provoca și mai mai mari tensiuni între PAS și PPDA.

"Năstase se pomenește într-o situație jenantă, când refuzul de a o urma pe Maia Sandu poate fi interpretat ca o cramponare de funcție. În cadrul blocului se produce un dezechilibru, unul dintre capi va fi superior celuilalt. Aceasta va genera inevitabil tensiuni între PAS și PPDA", a punctat analistul Nicolae Negru.

Întrebat despre decizia unilaterală a Maiei Sandu de a face alianță cu PSRM, Nicolae Negru a declarat că: "pasul ei pare obsesiv, a unui zombi, mai mult stupid, mai mult neprofesionist, decât curajos. E ca și cum o călugăriță ar anunța că se mărită cu un ateu, adept al iubirii libere. Sau viceversa", a mai comentat editorialistul. comentează editorialistul pentru Ziarul Național.