Organizațiile de tineret PAS, DA, PUN, Mișcarea Unirea îndeamnă toți tinerii să voteze Maia Sandu© deschide.md

Organizațiile de tineret PAS, DA, PUN, Mișcarea Unirea îndeamnă toți tinerii să voteze Maia Sandu

, 4 știri, 3 vizualizări

Tinerii sunt îndemnați să iasă la vot în data de 15 noiembrie. Apelul a fost făcut de organizațiile de tineret ale mai multor partide de dreapta, care și-au anunțat susținerea pentru candidatul PAS, Maia Sandu. Într-o conferință de presă susținută în fața Președinției, aceștia au spus că, prin implicarea cetățenilor, Moldova are șanse să devină o țară cu perspectivă.

„Indiferent de apartenența noastră politică avem o încredere comună că viitorul Republicii Moldova este în mâinile tinerilor. Avem o încredere comună pentru un președinte care să muncească pentru tineri. 15 minute din timpul vostru în ziua de 15 noiembrie poate schimba mersul lucrurilor în această țară.”

Potrivit tinerilor PAS, ai Platformei DA, ai celor din PUN și ai Mișcării Unirea, Maia Sandu este singurul candidat care poate dezvolta potențialul tinerilor din Moldova și poate munci pentru necesitățile lor. Amintim că, în primul tur al scrutinului prezidențial, cea mai mică rată de participare la vot a fost înregistrată printre tinerii care au între 18 și 25 de ani. Aceștia au reprezentat puțin peste opt procente dintre toți alegătorii.