Orheiland, proiectul lui Ilan Șor care a transformat Orheiul în cel mai popular oraș din Moldova2Foto© ziarulnational.md

Orheiland, proiectul lui Ilan Șor care a transformat Orheiul în cel mai popular oraș din Moldova

, 4 știri, 19 vizualizări

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, dar și din întreaga regiune – Orheiland, este de departe cel mai popular proiect al fostului primar de Orhei, Ilan Șor. Datorită lui, orașul s-a transformat într-o adevărată zonă turistică și o destinație adorată de toții copiii, dar și într-o localitate în care și-ar dori să se mute cu traiul cetățeni din diferite colțuri ale țării.

Acest proiect inedit a atras deja peste un milion de vizitatori la Orhei, ceea ce depășește de mai bine de 30 de ori populația orașului, iar oamenii continuă să vină la Orheiland pentru a se bucura de soarele din primele zile ale toamnei.

Orheiul este în ultimii ani de departe cel mai popular oraș din Republica Moldova. Acest lucru se datorează mai multor proiecte inițiate și realizate de fostul primar Ilan Șor, dar, un rol aparte îl are cel mai mare parc de distracții – Orheiland, care a devenit principala atracție atât pentru copiii, cât și pentru maturii din toate colțurile Moldovei, dar și de peste hotare.