Partidul ȘOR a dat în exploatare iluminatul stradal încă într-o localitate din circumscripția sa7Foto© tribuna.md

Partidul ȘOR a dat în exploatare iluminatul stradal încă într-o localitate din circumscripția sa

, 7 știri, 6 vizualizări

Deja în a șaptea localitate din raionul Orhei, acolo unde Partidul „ȘOR” a învins la alegeri, au demarat lucrările pentru instalarea iluminatului stradal. Este vorba de satul Târzieni, acolo unde în aproximativ două săptămâni, locuitorii vor uita ce înseamnă întuneric pe străzi, transmite CURENTUL.

Așa cum Partidul „ȘOR” a anunțat la scurt timp după alegeri, toate cele 104 localități din circumscripțiile uninominale 18 și 19 vor fi iluminate în decurs de un an, susține liderul Partidului, deputatul Ilan Șor. Formațiunea și-a făcut deja un „plan de bătaie”, astfel încât își propune ca în fiecare lună să asigure iluminatul public în cel puțin șase localități. „Ne propunem ca, lunar, să începem lucrările de iluminare în 6 sate, iar în alte 6 să dăm sistemul în exploatare, astfel încât în decurs de un an să reușim să asigurăm cu lumină toate cele 104 localități”, a spus Ilan Șor.

Ilan Șor a dat asigurări că viteza nu este în niciun caz în detrimentul calității. Mai mult, el a amintit că proiectele Partidului ȘOR în cele 104 localități nu se încheie cu iluminatul străzilor, urmând alte inițiativem, cel puțin la fel de utile. „Toate lucrările se fac la cel mai înalt nivel.