Partidul ȘOR a devenit membru al uneia dintre cele mai influente familii politice europene – ACRE
Foto: tribuna.md

Partidul ȘOR a devenit membru al uneia dintre cele mai influente familii politice europene – ACRE

5 știri, 14

Partidul Politic ȘOR a devenit membru al uneia dintre cele mai proeminente și mai importante familii politice europene – Alianța Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ACRE), care reunește europarlamentari și formațiuni politice aflate la guvernare în mai multe state.

După cum informează TRIBUNA, documentul de aderare a fost semnat de vicepreședintele Partidului ȘOR, Marina Tauber, în cadrul unui eveniment public – Summit-ului Alianței Conservatorilor și Reformiștilor Europeni desfășurat pe 8-9 iunie la Baku, Azerbaidjan. Liderul formațiunii, Ilan Șor a venit cu un mesaj de gratitudine. „Partidul Șor a devenit membru al uneia dintre cele mai proeminente și mai importante familii politice europene – Alianța Conservatorilor și Reformiștilor Europeni”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de Facebook.

Peste 30 de formațiuni politice importante din toate colțurile lumii sunt membre sau au o colaborare strânsă cu ACRE. „Printre acestea sunt Partidul Republican de guvernământ din SUA, Partidul Conservator din Marea Britaniei, Mișcarea „Likud” din Israel, Partidul Justiției și Dezvoltării din Turcia, Partidul de Drept și Justiție din Polonia, precum și multe alte partide influente din diferite țări europene.

„Suntem un partid tânăr, și o astfel de recunoaștere reprezintă un impuls puternic pentru noi a ne dezvolta și a munci în beneficiul tuturor locuitorilor din Moldova(…). Dragi pri...

    Citește pe tribuna.md