Partidul Șor insistă să fie votat de Parlament proiectul care prevede alocarea ajutorului unic de 10 mii de lei pentru cetățeni2Foto1Video© ziarulnational.md

Partidul Șor insistă să fie votat de Parlament proiectul care prevede alocarea ajutorului unic de 10 mii de lei pentru cetățeni

, 5 știri, 10 vizualizări

„Au trecut două luni de când am făcut această propunere. De atunci crizele nu doar că nu s-au rezolvat, dar au devenit tot mai adânci și cu efecte tot mai grave pentru oameni. Din păcate, până astăzi, guvernarea PAS a încercat cu tot dinadinsul să ignore această propunere.

Totuși, nu cred că ar putea să ignore părerile și doleanțele a peste 200 de mii de oameni, care au semnat în sprijinul acestui proiect. Astăzi, am adus în fața domniilor voastre, listele cu semnăturile oamenilor, care așteaptă din partea autoritățile sprijinul care le-a fost promis în campania electorală.

Aceste semnături reprezintă strigătul disperat al unor oameni care speră că cei care sunt astăzi în cele mai înalte funcții se vor întoarce, în sfârșit, cu fața spre ei”, a declarat Vadim Fotescu.