Partidul Unității Național, înregistrat la Ministerul Justiției
Foto: www.moldova.org

Partidul Unității Național, înregistrat la Ministerul Justiției

11 știri, 2

Partidul Unității Naționale (PUN) a fost înregistrat astăzi oficial de către Ministerul Justiției, a anunțat liderul formațiunii Anatol Șalaru. Potrivit lui, pe 25 iunie va avea loc un nou congres PUN, pe agendă figurând “alegerea conducerii partidului și trasarea liniilor directoare”.

“Începând de astăzi Partidul Unității Naționale are personalitate juridica fiind înscris la Ministerul Justiției. În acest context, duminică, 25 iunie, la hotelul Radisson Blu va avea loc primul congres al formațiunii. Pe agenda congresului nostru figurează alegerea conducerii partidului și trasarea liniilor directoare. Va fi un congres cu multe surprize și mai ales cu multe clarificări“, a scris Anatol Șalaru pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că la 7 februarie 2017, Anatol Șalaru a anunțat despre crearea unui nou partid. “Republica Moldova are nevoie de un partid românesc, capabil să ofere o alternativă la actuala clasă politică, un partid care să fie acceptat ca partener de clasa politică de la București, și mai ales un partid care să nu dezamăgească și să nu-și încalce angajamentele asumate”, a declarat atunci Șalaru.

Iar la 11 iunie, în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Politic „Dreapta” formațiunea și-a schimbat denumirea din Partidul „Dreapta” în Partidul Unității Naționale. Președintele formațiunii Ana Guțu și-a dat demisia și a devenit vice-președinte. În urma acestei dec...

    Citește pe moldova.org